-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:14939 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:8

مختصري از زندگي ابوريحان بيروني را بيان نمائيد ؟
ابوريحان محمدبن احمد خوارزمي بيروني از اجله مهندسين و بزرگان علوم رياضي است او يكي از نوادر روزگار و نمونه كامل علم و دانش است قدر و جلالت وي نزد ملوك بدان حد بود كه شمس المعالي قابوس بن وشمگير خواست تمام امور مملكت را به وي بسپارد . وي سرباز زده و قبول نكرد .
ابوريحان در كسب علم و دانش آنقدر كوشش داشت كه در تمام مدت شب و روز مشغول فراگيري ، تفكر و تحقيق بود . و در تمام ايام سال مشغول بود ( يا مشغول نوشتن يا درس گفتن ) وفات ابوريحان را حدود سال 430 دانسته اند ، نوشته اند ابوريحان در حال احتضار بود فقيه ابوالحسن علي بن عيسي الولواجي به عيات او آمد ابوريحان از او سؤالي كرد ، آن فقيه در پاسخ گفت : اكنون جاي سؤال نيست گفت اي مرد كدام يك از اين دو امر بهتر است ، اين مسئله را بدانم و بميرم يا ندانسته و جاهل درگذرم من آن مسئله را باز گفتم و فراگرفت و از نزد وي بازگشتم و هنوز قسمتي از راه را نپيموده بودم كه شيون از خانه او برخاست .

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.